Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Στη Σλοβακία για να κάνει το πρώτο βήμα

Ολυμπιακός – Στη Σλοβακία για να κάνει το πρώτο βήμα

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τετάρτης (20/10, 21:15) θα αντιμετωπίσουν την Κομάρνο στη Σλοβακία, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από την Τρίτη (19/10) στη Σλοβακία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του β’ προκριματικού γύρου του Champions League με αντίπαλο την Κομάρνο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/10, 21:15, COSMOTESPORT 9HD).

Οι Πειραιώτες μετά την πρόκριση επί της Μλάντοστ Μπρτσκο, έχουν πιο δύσκολη αποστολή στο β’ προκριματικό γύρο, αλλά είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα στη Σλοβακία και να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/10) στο Ρέντη.

Δημήτρης Καζάζης: «Έχουμε μια δύσκολη αποστολή σε αυτή τη φάση των προκριματικών. Ο αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που διαθέτει έμπειρους και ικανούς παίκτες και ο βαθμός δυσκολίας για την ομάδα μας είναι μεγαλύτερος. Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα ώστε να γυρίσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα και στον επαναληπτικό να είμαστε εμείς που θα έχουμε το πλεονέκτημα. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League και έχουμε δυο δύσκολους αγώνες. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Χέρμανς Έγκλεσκαλνς: «Όπως σε κάθε παιχνίδι θα αγωνιστούμε για τη νίκη και ο αγώνας στη Σλοβακία δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτός ο γύρος είναι σίγουρα πιο δύσκολος από τον προηγούμενο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Γενικά έχουμε τις πιθανότητες για να προκριθούμε στη φάση των ομίλων του Champions League και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε για να βρεθούμε εκεί».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024