Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέσι «καθάρισε» για την Παρί (3-2) - Δείτε τα γκολ

Ο Μέσι «καθάρισε» για την Παρί (3-2) – Δείτε τα γκολ

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-2 της Λειψίας στο Παρίσι με δύο γκολ του Μέσι και ένα του Εμπαπέ, ανεβαίνοντας στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Λειψίας, με τον Λιονέλ Μέσι να ηγείται των Παριζιάνων, πετυχαίνοντας δύο γκολ και να πηγαίνει την ομάδα του στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Παριζιάνους, με τον Εμπαπέ να ανοίγει το σκορ στο 9ο λεπτό έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και να προϊδεάζει για ένα εύκολο βράδυ για την ομάδα του.

Παρ’ όλα αυτά, η Λειψία έπαιξε τα… ρέστα της και δεν παράτησε καθόλου το παιχνίδι, πιέζοντας ασφυκτικά τους γηπεδούχους και χάνοντας απανωτές ευκαιρίες με αποκορύφωμα ένα δοκάρι στο 27′. Ένα λεπτό μετά λοιπόν, οι Γερμανοί δικαιώθηκαν και με τον Αντρέ Σίλβα έφεραν το ματς στα ίσα, έπειτα από υπέροχη συνεργασία και ασίστ του Ανχελίνιο.

Οι «ταύροι» ήταν ανώτεροι και στο δεύτερο ημίχρονο και η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως το δεύτερο γκολ τους είναι απλώς θέμα χρόνου. Στο 57′ λοιπόν ο Ανχελίνιο έβγαλε μια ακόμα… ίδια ασίστ, με τον Μουκιελέ αυτή την φορά να «εκτελεί» από κοντά για να κάνει το 1-2.

Οι γηπεδούχοι πάντως αντέδρασαν άμεσα και στο 67′ ισοφάρισαν με τον Λίο Μέσι, έπειτα από λάθος στην άμυνα της Λειψίας και ασίστ του Εμπαπέ, με το παιχνίδι να παίρνει… φωτιά για το τελευταίο 25λεπτο. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 74′, με τον Μέσι να εκτελεί… αλά Πανένκα το πέναλτι που κέρδισε ο Εμπαπέ, βάζοντας ξανά μπροστά την Παρί.

Στο 90+4′ μάλιστα ο Εμπαπέ είχε την τεράστια ευκαιρία να διαμορφώσει το 4-2, όμως ο Γάλλος επιθετικός έστειλε την μπάλα… στον θεό, σε εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Χακίμι. Όπως και να ‘χει, το 3-2 ήταν αρκετό για τους Παριζιάνους, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν μια… υπερπολύτιμη νίκη, με πρωταγωνιστές τους Μέσι και Εμπαπέ.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Χακίμι, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Νούνο Μέντες, Βεράτι, Γκέιγ (61’ Ντανίλο), Αντέρ Ερέρα (61’ Βαϊνάλντουμ), Μέσι, Ντράξλερ (90’ Κέρερ), Εμπαπέ

Λειψία: Γκουλάτσι, Κλόζτερμαν (70’ Γκβάρντιολ), Σιμακάν (83’ Χένρικς), Ανχελίνιο (84’ Φόρζμπεργκ), Ορμπάν, Αϊνταρά (62’ Μορίμπα), Άνταμς, Μουκιελέ, Ενκουνκού, Λάιμερ, Αντρέ Σίλβα (83’ Πόουλσεν).

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024