Με αφορμή την παράσταση την οποία σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστή «This is not Romeo and Juliet» ο Αργύρης Πανταζάρας μίλησε στην Ναταλία Αργυράκη και το “Καλύτερα δε γίνεται” αποκαλύπτοντας τον ρόλο που έχει ο έρωτας στη ζωή του.

«Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να παίξω είναι ο Ρωμαίος. Φέρνουμε λοιπόν δυο ηθοποιούς, δυο ερμηνευτές, στα όρια γελοτοποιών να αρνηθούν να παίξουν την παράσταση. Δε θέλω να την παίξω, δε θέλω να ερωτευτώ, δε θέλω να πεθάνω. Είμαστε μια γενιά που πάντα θα λέει “αν είναι να είναι έτσι ο κόσμος, εγώ σου κόβω τη συνέχεια”. Συνειδητά πια, εννοείται ότι λέω όχι στον έρωτα.

Ο έρωτας, αν το καλοσκεφτείς είναι μια νεύρωση. Μπορείς να ερωτεύεσαι κάθε πέντε μέρες και να ξε-ερωτεύεσαι. Επίσης, αυτού του είδους τη νεύρωση εγώ δεν την εμπιστεύομαι πια. Μπορεί να κινεί σύμπαντα και να δημιουργεί αλλά μπορεί και να διαλύει. Δεν μου επιτρέπω σε καμία περίπτωση να το νιώσω αυτό πολλές φορές. Λοιπόν παιδιά, να τελειώνουμε λίγο με τον έρωτα και να πάμε στο επόμενο στάδιο που είναι η αγάπη. Από αγάπη δε δολοφόνησε κανένας, από αγάπη δεν αυτοκτόνησε κανένας. Ας δώσουμε λίγο χώρο πια στο μετά» είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr