Ήττα για τους πρωταθλητές στη Γιούτα. Σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές, οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Τζας και ηττήθηκαν με σκορ 124-120.
Αγωνίστηκαν και οι τρεις Έλληνες των «ελαφιών», με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 21 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής.
Σχεδόν 10 λεπτά έπαιξε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ κάτι παραπάνω από πέντε λεπτά πρόσθεσε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, με τους δύο Έλληνες παίκτες όμως να μένουν χωρίς πόντο.
Καλός για τα «ελάφια» ο Μίντλετον που είχε 25 πόντους, ενώ για τους Τζας ο Κλάρκσον είχε 18 πόντους.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ολυμπιακός και ΟΦΗ κοντράρονται το απόγευμα του Σαββάτου στο Παγκρήτιο στον τελικό του Betsson Super Cup για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν και η ΕΠΟ ανακοίνωσε όλα όσα θα λάβουν χώρα στο ματς-γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup και μετά το τέλος του αγώνα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,