Οι οπαδοί της τούρκικης ομάδας, παρά τη στεναχώρια τους για τη βαριά ήττα από τους Ερυθρόλευκους, στο τέλος της αναμέτρησης αποθέωσαν τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 89ο λεπτό, με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να παίρνει τη θέση του πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Γιώργου Μασούρα.
Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του, όσοι οπαδοί της Φενέρ είχαν παραμείνει στο γήπεδο και δεν είχαν φύγει μετά το 3-0, χειροκρότησαν και αποθέωσαν τον Ματιέ Βαλπουενά. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γάλλος άσος γνώρισε ξανά την αποθέωση, με τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού να πηγαίνει στην κερκίδα και να βγάζει selfies με τους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ.
Οι Τούρκοι… ξεγύμνωσαν τον Ματιέ, με τον Βαλμπουενά να ανταποδίδει την αγάπη τους και να τους χαρίζει τη φανέλα του. Απίστευτες σκηνές, με τον κόσμο της τούρκικης ομάδας να υποκλίνεται στο μεγαλείο του 37χρονου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.