Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο σπουδαιότερο παιχνίδι της βραδιάς, με τον Κιέζα στο 46’ να κάνει το 1-0 για την Μεγάλη Κυρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Ο Μπερναντέσκι έκανε την κάθετη στον Κιέζα και αυτός 11 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ για την Γιουβέντους.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».