Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νικόλ Κίντμαν - «Πολλές φορές πρέπει να δώσω εξηγήσεις στα παιδιά μου»

Νικόλ Κίντμαν – «Πολλές φορές πρέπει να δώσω εξηγήσεις στα παιδιά μου»

Αναφερόμενη στη σειρά Big Little Lies όπου υποδύεται μία γυναίκα θύμα της ενδοοικογενειακής βίας, η Νικόλ Κίντμαν είπε ότι πολλές φορές επέστρεφε στο σπίτι της με μώλωπες και έπρεπε να εξηγήσει στα παιδιά πώς τραυματίστηκε.

Η Νικόλ Κίντμαν καταλαβαίνει ότι το βάρος της δουλειάς της μπορεί μερικές φορές να επηρεάσει τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, καθώς και τον δικό της ψυχισμό.

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου 2021 του Harper’s Bazaar, λέει ότι η θεματολογία των έργων που συμμετέχει πολλές φορές απαιτεί να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά της.

Αναφερόμενη στη σειρά Big Little Lies όπου υποδύεται μία γυναίκα θύμα της ενδοοικογενειακής βίας είπε ότι πολλές φορές επέστρεφε στο σπίτι της με μώλωπες και έπρεπε να εξηγήσει στα παιδιά πώς τραυματίστηκε.

«Υποθέτω ότι το πνεύμα του καλλιτέχνη, πολλές φορές, λέει: «Δεν με νοιάζει τι θα μου κοστίσει ως άνθρωπος, γιατί τα κίνητρά μου είναι βαθιά καλλιτεχνικά»», είπε η Νικόλ Κίντμαν για τους λόγους για τους οποίους επιλέγει πολύπλοκους ρόλους.

Όπως συμπλήρωσε η ηθοποιός αυτό είναι μία τεράστια πίεση για τον καλλιτέχνη, είτε είναι ηθοποιός, είτε συγγραφέας, είτε ζωγράφος.

«Αν είστε πραγματικά αφοσιωμένοι σε αυτό για μια ζωή, αυτή η πίεση θα συγκρουστεί με την ύπαρξή σας και τους δεσμούς με την οικογένειά σας και όλους τους ανθρώπους στη ζωή σου» είπε η Νικόλ Κίντμαν σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024