Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Τα ζευγάρια για την 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έγιναν γνωστά μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ.
Οι 40 ομάδες που μπήκαν στην κληρωτίδα χωρίστηκαν σε δυο ομάδες, με βάσει το γεωγραφικό κριτήριο, και έτσι προέκυψαν τα 20 ζευγάρια, τα οποία θα δώσουν νοκ άουτ αγώνες. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 11-12 Σεπτεμβρίου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.