Ρεάλ Μαδρίτης – Δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια για το σήριαλ με τον Εμπαπέ
Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και το ποσό που πρόσφερε, εν μέσω κρίσης, για τον Κιλιάν Εμπαπέ.
Το σήριαλ της απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ, δεν είχε αίσιο τέλος για την Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έκανε ό,τι μπορούσε για να φέρει από αυτό το καλοκαίρι τον Γάλλο σούπερ σταρ στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά η ανένδοτη στάση της Παρί Σεν Ζερμέν οδήγησε σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις.
Πλέον, ο πρόεδρος της Ρεάλ θα πρέπει να περιμένει έναν χρόνο για να υποδεχθεί τον Εμπαπέ στην Μαδρίτη, εξοικονομώντας ταυτόχρονα 200 εκατ. ευρώ. το ποσό δηλαδή που πρόσφερε στην Παρί για να πει το «ναι».
Ωστόσο, το σήριαλ που δημιουργήθηκε γύρω από το μέλλον του Εμπαπέ δεν άρεσε ιδιαίτερα στο υπάρχον ρόστερ των «μερένγκες», με την δυσαρέσκεια να κατευθύνεται στο πρόσωπο του Φλορεντίνο Πέρεθ.
Ο λόγος είναι το ποσό που έβαλε στο τραπέζι της Παρί, σε μια στιγμή που το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε οικονομική κρίση λόγω του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα ζητά από τους παίκτες να δεχθούν μισθολογικές περικοπές της τάξης του 10% για να βοηθήσουν την κατάσταση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στο πρόγραμμα της Euroleague ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Εφές που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό – «Μάχη» απόψε και για τις Ντουμπάι, Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο, που θέλουν να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης στα play in.