Ανεξέλεγκτη διασπορά του κοροναϊού στην Αγγλία από τον τελικό του Euro
Σοκ προκαλούν τα νούμερα που δημοσιεύτηκαν από τοπικά ΜΜΕ για τη διασπορά του κοροναϊού έπειτα από τον τελικό του Euro 2020 ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία
Μπορεί στο Γουέμπλεϊ να είχε δημιουργηθεί μια τρομερή ατμόσφαιρα από περίπου 70.000 φιλάθλους κατά τη διάρκεια του τελικού του Euro 2020, όμως αυτό σήμανε συναγερμό όσον αφορά τη διασπορά του κοροναϊού στην Αγγλία.
Σύμφωνα λοιπόν με τους Times, κοντά στα 2.300 άτομα που βρίσκονταν στο γήπεδο είναι αρκετά πιθανό να μολύνθηκαν από τον ιό εκείνη την ημέρα, γεγονός που στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και από κυβερνητικές πηγές.
Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Public Health England, ακόμα 3.404 άνθρωποι εκδήλωσαν συμπτώματα λίγες μέρες μετά τον τελικό, κάτι που σημαίνει πως κατά πάσαν πιθανότητα προσεβλήθησαν όσο βρίσκονταν στο Γουέμπλεϊ.
Βρήκαν δικαιολογία στην ΕΠΟ ότι τάχα «το βίντεο έπαψε να είναι αντικείμενο αξιοποίησης και κατέληξε σε αντικείμενο εκμετάλλευσης και μάλιστα συστηματικής και συστημικής, καθότι οργανωμένης».
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στους δημοσιογράφους στο πλαίσιο του «meet and greet» και μεταξύ άλλων μίλησε για το ματς με τη Βίρτους (26/12, 21:30), αλλά και για το εορταστικό κλίμα των ημερών.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο πλαίσιο εκδήλωσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην «πλατεία Κοραή» στο πλαίσιο του κλίματος των εορτών ανέφερε στο αν θυμάται κάποια Χριστούγεννα που ήταν ξεχωριστά.