Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποτσετίνο – «Όλα τα αστέρια στην υπηρεσία της ομάδας»

Ποτσετίνο – «Όλα τα αστέρια στην υπηρεσία της ομάδας»

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ανέφερε πως στόχος του είναι να θέσει όλα τα «αστέρια» στην υπηρεσία της ομάδας

Μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μπρεστ (2-4) ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τόνισε ότι στόχος του είναι να θέσει όλα τα «αστέρια» στην υπηρεσία της ομάδας.

«Ήταν ένας αγώνας εναντίον μιας εξαιρετικής ομάδας. Ξεκινήσαμε τον αγώνα, προηγηθήκαμε με 2-0, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά έπρεπε να είμαστε πιο κυνικοί. Στη συνέχεια δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στην αντεπίθεση.

Είναι ένα πολύ ανοιχτό πρωτάθλημα και αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Τα τελευταία λεπτά δυσκολευτήκαμε λίγο, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί πήραμε τρεις βαθμούς απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα» είπε ο αργεντινός τεχνικός.

«Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε, αλλά αν πρέπει να επιλέξω προτιμώ να μη δεχόμαστε γκολ. Βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες» πρόσθεσε ο Ποτσετίνο, ενώ για την επιλογή του Νάβας έναντι του Ντοναρούμα τόνισε:

«Είναι μια απόφαση που πρέπει να ληφθεί ισοδύναμα με άλλες αποφάσεις σε μια ομάδα 28 παικτών. Υπάρχει μόνο ένας τερματοφύλακας που μπορεί να ξεκινήσει κάθε αγώνα. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται κάθε φορά προς το συμφέρον του συλλόγου» είπε και συνέχισε:

«Πρέπει να σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Έχουμε μια ομάδα με ονόματα που λάμπουν, αλλά η κύρια πρόκλησή μας είναι να συγχωνεύσουμε όλους αυτούς τους παίκτες, να θέσουμε όλα αυτά τα ταλέντα στην υπηρεσία της ομάδας. Είναι δύσκολο, χρειάζεται δουλειά για να είναι δυνατή η ομάδα».

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024