Συμφώνησε με πέντε ομάδες η Cosmote – Πάει για σέντρα το πρωτάθλημα
Οι πέντε ομάδες που είχαν μείνει χωρίς συμβόλαιο συμφώνησαν με την Cosmote TV και όλα δείχνουν πως θα γίνει σέντρα στο πρωτάθλημα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου
Έστω και στο… και πέντε φαίνεται πως βρίσκεται λύση με το τηλεοπτικό και θα γίνει σέντρα στη Super League το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου.
Μετά τη συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με τη NOVA, τηλεοπτική στέγη βρίσκουν όπως όλα δείχνουν και οι υπόλοιποι πέντε που δεν είχαν συμβόλαιο.
Ο λόγος για τους Παναιτωλικό, Βόλο, Απόλλωνα Σμύρνης, Ιωνικό και Λαμία, που θα υπογράψουν πιθανότατα συμβόλαια για δύο χρόνια, με τις ανακοινώσεις να έρχονται σύντομα.
Έτσι θα προστεθούν στους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ, που ήδη είχαν κλείσει στην Cosmote, η οποία θα έχει όπως φαίνεται τις 8 από τις 14 ομάδες της κατηγορίας.
Ολυμπιακός, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος θα βρίσκονται στη NOVA και μοναδική εκκρεμότητα είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, που ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.
Σε κοινή τους Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA ανακοινώνουν ότι κατέληξαν σε συμφωνία για το καλό του Ευρωπαίκού ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου το περιβόητο πρότζεκτ της European Super League ματαιώνεται οριστικά
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!