Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικό – Αναβολή στην έναρξη της Super League

Οριστικό – Αναβολή στην έναρξη της Super League

Στη Γενική Συνέλευση της Super League δεν υπήρξε απαρτία και έτσι η έναρξη της Super League αναβάλλεται.

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα συμβεί, είναι πλέον και οριστικό. Η Super League δεν θα ξεκινήσει στις 21 και 22/8 όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός αφού στη Γενική Συνέλευση της Λίγκας δεν υπήρξε απαρτία (απουσίασαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ) ενώ είναι πολύ πιθανό η πρώτη σέντρα να πάει από Σεπτέμβριο (11 και 12 του μηνός), μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Την ώρα βέβαια που όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν ξεκινήσει. Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο προγραμματισμός όλων των ομάδων τίθεται σε κίνδυνο αφού για ακόμη μία φορά δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα.

Ο λόγος της αναβολής είναι το γεγονός πως δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος με τις ομάδες που έχουν βρει τηλεοπτική στέγη να προτείνουν πρωτάθλημα με κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024 ενώ οι υπόλοιπες που ακόμη δεν έχουν συμφωνήσει με κάποιο κανάλι, να συμφωνούν με αυτή την πρόταση αν και εφόσον πάρουν ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα συνεδριάσει εκ νέου η Γενική Συνέλευση, ωστόσο σύμφωνα με τον ΚΑΠ ακόμη και να υπάρξει συμφωνία τότε, δεν γίνεται να έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024