Παναθηναϊκός – Φουλάρει για χαφ και εξτρέμ
Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για τον Παναθηναϊκό, ενός χαφ και ενός εξτρέμ – Κλείνουν φιλικό οι «πράσινοι» σε περίπτωση αναβολής της πρεμιέρας της Superleague
Η μεταγραφική περίοδος σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται και ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την πραγματοποίηση δύο μεταγραφών.
Σε πρώτο πλάνο για το «τριφύλλι» είναι η απόκτηση ενός χαφ και ενός εξτρέμ, για να κλείσουν και τα τελευταία κενά στο ρόστερ και να δει την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιτέλους πλήρη.
Πιστεύεται πως έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας οι μεταγραφές θα έχουν γίνει, με την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού να φαντάζει ως η πιο προχωρημένη.
Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν αναβολή της πρεμιέρας της Superleague το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/8) και γι’ αυτό στον Παναθηναϊκό «ψάχνονται» για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα, που θα τους κρατήσει «ζεστούς» εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ίσως υπάρξει συμφωνία για φιλικό είτε με μεγάλο σύλλογο της Αττικής, είτε με ομάδα της Superleague 2.
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442