Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Super League… το μεγαλείο σου – Στο παρά πέντε πάει η απόφαση για το πρωτάθλημα
Δεν υπήρχε απαρτία στη Γενική Συνέλευση της Super League και όλα δείχνουν ότι την ερχομένη Τρίτη (17/8) θα ληφθεί η απόφαση για την έναρξη ή μη του πρωταθλήματος
Στον αέρα βρίσκεται ακόμη μια φορά η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.
Στη Γενική Συνέλευση της Super League, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00, δεν υπήρξε απαρτία, καθώς έλειπαν πέντε ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να βγει απόφαση.
Το ένα θέμα της συνέλευσης θυμίζουμε πως ήταν η υπερψήφιση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, η οποία απαιτεί τουλάχιστον τα 3/4 των μελών, δηλαδή τις 11 ομάδες της κατηγορίας.
Μείζον ζήτημα είναι και αυτό με την κεντρική διαχείριση, στο οποίο επίσης δεν έχει βρεθεί λύση.
Πλέον ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για την ερχόμενη Τρίτη (17/8), ωστόσο στο ΔΣ της Λίγκας, που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε εξέλιξη, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να αλλάξουν τα δεδομένα.
Πάντως, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι εξελίξεις μετατίθενται για την Τρίτη, και όπως καταλαβαίνει κανείς όλα αυτά μόνο προς όφελος των ομάδων δεν είναι, καθώς απειλούν να τινάξουν στον αέρα τον προγραμματισμό τους.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!