Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έδωσε το πιο δυνατό spoiler για τη «Μουρμούρα»
Θα παντρευτεί τελικά την Καίτn; Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;
Για το κίνημα #MeToo και τη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», στην οποία πρωταγωνιστεί για οχτώ σεζόν, μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Ο τηλεοπτικός «Ηλίας» παραχώρησε συνέντευξη στο «Εγώ» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις εξελίξεις του νέου κύκλου της σειράς. Τι θα γίνει με την κυρά-Καίτη; Θα ανέβουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας;
Θα ήθελα να σχολιάσετε το ελληνικό #MeToo. Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα συνέβαινε αυτό;
Όχι, δεν το φανταζόμουν ποτέ, γιατί δεν είχα καταλάβει ποτέ την υπερβολή του προβλήματος. Με ενοχλεί πάρα πολύ η κακή χρήση της εξουσίας. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχω εξουσία, μπορώ να κάνω ότι θέλω. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να σεβόμαστε και τον άντρα και τη γυναίκα. Δεν πρέπει να πατάμε πάνω στην εξουσία μας, για να εκβιάσουμε ανθρώπους. Αυτό πραγματικά δηλητηριάζει όλη την ανθρώπινη κοινότητα.
Εσείς, επειδή μπήκατε και από τα 18 σας στον χώρο, έχετε βιώσει ποτέ κάποια παραβατική συμπεριφορά, την οποία θα χαρακτηρίζατε ακόμη και παρενόχληση;
Όχι, ποτέ. Ασχολιόμουν μόνο με τη δουλειά και δεν παρατηρούσα τι γινόταν μέσα μου. Προφανώς δεν καταλάβαινα κιόλας, γιατί πραγματικά από την στιγμή που μπήκα σε αυτόν το χώρο, είχα ενδιαφέρον μόνο για την δουλειά μου. Σε όσους θιάσους βρέθηκα, ήταν πάντα όλοι μαζί και ένας μαγκούφης μόνος του, ο οποίος κοιτούσε γύρω του και μάθαινε πράγματα. Aυτός ήμουν εγώ. Δεν έκανα καφενείο δεν έκανα κουτσομπολιό.
Σας πέρασε η σκέψη μήπως το κοινό δεν αγκαλιάσει τον ρόλο τns «Καίτnς» (Κλέλια Ρένεση) όπως αυτόν της «Μαρίνας»;
Βέβαια, το φοβηθήκαμε και ήμασταν σε μεγάλη αγωνία για το αν θα βρισκόταν η γυναίκα που θα μπορούσε να ξεπεράσει τον ρόλο της Μαρίνας. Πολύ έξυπνα οι συγγράφεις έγραψαν έναν άλλον χαρακτήρα τελείως διαφορετικό από αυτόν της Μαρίνας. Από τα πρώτα δοκιμαστικά που κάναμε, δέσαμε κατευθείαν με την Κλέλια Ρένεση. Τώρα συνεχίζουμε για ένατη χρονιά.
Υπάρχει κάποια ανατροπή την οποία μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας;
Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το πήρα το κορίτσι, το παντρεύτηκα! Αυτό καταλαβαίνετε τι σημαίνει, ότι θα μου αλλάξει τα φώτα!
Θεατρικά την επόμενη σεζόν τι να περιμένουμε από εσάς;
Θα συνεχίσουμε την «Παγίδα», με τον Τάκη Παπαματθαίου, την Έφη Μουρίκη, την Μαρία Αντουλινάκη, τον Κώστα Γιαννακόπουλο και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442