Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Η Ελληνίδα τενίστρια αναχώρησε για το Τόκιο – Μαζί της ταξιδεύουν στην Ιαπωνία ο προπονητής της, Τόμι Χιλ και ο γυμναστής της, Γιώργος Παναγιωτόπουλος.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα λάβει μέρος η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια και την ομάδα της αναχωρούν την Κυριακή για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.
Η 25χρονη τενίστρια θα αγωνιστεί στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχει μάθει στα δύσκολα και θα παλέψει για ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Η Μαρία Σάκκαρη ταξίδεψε στο Τόκιο μαζί με την ομάδα της. Τον προπονητή της, Τόμι Χιλ και τον γυμναστή της, Γιώργο Παναγιωτόπουλο. Τους δύο ανθρώπους που βρίσκονται πάντα δίπλα στην Ελληνίδα τενίστρια και έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στην εξέλιξή της.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 25χρονη θα λάβει μέρος στο μονό των γυναικών, αλλά και στο μικτό διπλό, έχοντας ως παρτενέρ της τον Στέφανο Τσιτσιπά. Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες του τένις θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουλίου και οι τελικοί θα πραγματοποιηθούν την 1/8.
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει