Ο Μίκελ Αρτέτα ψάχνει για λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής και σύμφωνα με τον Τύπο της Αγγλίας είναι στις τελικές επαφές με τη Γουλβς για την απόκτηση του Ρούμπεν Νέβες.
Η Γουλβς θέλει να παραχωρήσει τον 24χρονο Πορτογάλο μέσο για να μειώσει τα οικονομικά προβλήματα, λόγω της πανδημίας, και με ένα ποσό περίπου στα 45 εκατ. ευρώ η ομάδα του Λονδίνου μπορεί να τον αποκτήσει.
Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Νέβες θέλει να φορέσει τη φανέλα της Αρσεναλ και είναι πρόθυμος να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κανονιέρηδες», με το… μπαλάκι να πηγαίνει πλέον στη διοίκηση των Λονδρέζων.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.