Με τον Κάρολ Σβιντέρσκι στη βασική 11άδα παρατάσσει την Πολωνία ο Πάουλο Σόουζα στο αποψινό παιχνίδι με την Ισπανία (22:00) στη Σεβίλλη, για τη δεύτερη αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2020.
Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο πλευρό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Συγκεκριμένα, η 11άδα της Πολωνίας απαρτίζεται από τους Σέζνι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Μπεντνάρεκ, Γιόβζιακ, Μόντερ, Κλιχ, Πούχασζ, Ζιελίνσκι, Σβιντέρσκι και Λεβαντόφσκι.
Οσον αφορά στην Ισπανία, ο Λουίς Ενρίκε δίνει φανέλα βασικού στον Μορένο, ο οποίος βρίσκεται στην τριάδα της επίθεσης μαζί με τους Ολμο και Μοράτα.
Η 11άδα της Ισπανίας (4-3-3): Σιμόν, Μ. Γιορέντε, Λαπόρτ, Π. Τόρες, Άλμπα, Ρόδρι, Πέδρι, Κόκε, Μορένο, Όλμο και Μοράτα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ για τη 17η αγωνιστική της Super League 2. Τηλεοπτικά από το MEGA News.