Πώς επηρεάζει η γυμναστική τη σεξουαλική μας ζωή;
Τα οφέλη της γυμναστικής δεν σταματούν στην φυσική μας κατάσταση και στην γενική υγεία μας, αλλά επεκτείνονται και στην σεξουαλική μας ζωή
Το ότι η γυμναστική σου κάνει καλό -όσο και να την αποφεύγεις- το ήξερες. Γνώριζες όμως ότι μπορεί να ανανεώσει και να αναβαθμίσει και την σεξουαλική σου ζωή;
Παρακάτω θα βρεις τους βασικούς λόγους για τους οποίους η γυμναστική θα ήταν καλό να ενταχτεί στην καθημερινή «to do» λίστα σου.
Οι γυναίκες που γυμνάζονται έχουν πιο έντονη σεξουαλική διέγερση
Αυτό επιβεβαιώνει έρευνα του Πανεπιστήμιου του Texas. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι αυτό ισχύει για τις γυναίκες που προτιμούν την αερόβια άσκηση. H ίδια έρευνα έδειξε ότι αερόβια άσκηση όπως τρέξιμο, κολύμπι, ποδήλατο εξασφαλίζει πιο δυνατή στύση στους άνδρες. Ένας λόγος παραπάνω, λοιπόν, να τον πείσεις να ξεκινήσει γυμναστική μαζί σου!
Όσο περισσότερο γυμναζόμαστε τόσο περισσότερο σεξ θέλουμε
Η πληροφορία προκύπτει από έρευνα που διεξήχθη από τη Μayo Clinic. Οι επικεφαλής της έρευνας εξηγούν ότι πρόκειται για τον εθισμό που παθαίνουμε στις ενδορφίνες -τις ορμόνες της καλής διάθεσης. Τα επίπεδά τους ανεβαίνουν, όταν κάνουμε γυμναστική αλλά κι όταν κάνουμε σεξ. Λογικό να αναζητήσουμε το δεύτερο, όταν έχουμε ολοκληρώσει το πρώτο. Ποιος είναι αυτός που δεν θα ήθελε να εντείνει το αίσθημα ευφορίας. Μπορεί να σε ενδιαφέρει κι αυτό: γιατί οι κολυμβήτριες είναι πιο σεξουαλικά ενεργές.
Όσο πιο γυμνασμένο είναι το σώμα μας τόσο πιο σεξουαλικά επιθυμητοί νιώθουμε
Κι αυτό, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το University of Western Sydney, δεν έχει να κάνει με τις τέλειες αναλογίες ή τα κιλά μας. Οι γυμνασμένες γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ένιωθαν να αποδέχονται καλύτερα το σώμα τους και να αισθάνονται πιο άνετα με αυτό. Διάβασε επίσης γιατί οι κολυμβήτριες είναι πιο σεξουαλικά ενεργές. Το γυμνασμένο σώμα μας δίνει περισσότερη συνολική αυτοπεποίθηση, οπότε νιώθουμε πιο ανοιχτοί στο να ενδώσουμε σεξουαλικά.
- Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικα δώρα ζωής από 57χρονο δότη οργάνων – Χάρισε νεφρούς και κερατοειδείς
- «Πρώτος στόχος της Γιουβέντους ο Μανδάς» – Τι λένε στην Ιταλία για τον Έλληνα τερματοφύλακα
- Christmas Home Decor Trends Defining the Festive Season
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά 10ετή ποινή φυλάκισης για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Τσουκαλάς: Είναι κρίσιμο να στηρίξουμε τους αγρότες – Η κυβέρνηση μεθόδευσε την ταλαιπωρία των εκδρομέων
- Απίστευτη στιγμή: Ο Σακίλ Ο’Νιλ πέρασε… μέσα από το videowall της εκπομπής (vid)
- Συνέλαβαν τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία στο Κολωνάκι – Την νάρκωσε και μετά την έκαψε
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Για φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)













































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442