Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ερωτικά βοηθήματα: Δεν θα πιστεύετε με ποιον τρόπο ξεπούλησε ένας δονητής

Ερωτικά βοηθήματα: Δεν θα πιστεύετε με ποιον τρόπο ξεπούλησε ένας δονητής

Τη δουλειά την έκανε η περιγραφή μίας μαμάς, η οποία ήταν λεπτομερέστατη.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι κριτικές που γίνονται στα διαδικτυακά καταστήματα, όμως μια γυναίκα που μοιράστηκε την εμπειρία της από ένα sex toy και συγκεκριμένα από έναν δονητή ούτε που φανταζόταν ότι θα το κάνει τόσο γνωστό που θα ξεπουλήσει.

Η ανάρτησή της στο Amazon ξεκινούσε με μια αναφορά στον αρχικό σκεπτικισμό της απέναντι στο προϊόν και συνέχιζε με την εμπειρία της. Έγινε σχεδόν αμέσως viral και κέρδισε χιλιάδες likes. Όπως έγραψε:

«Έχοντας διαβάσει τις κριτικές, είχα υψηλές προσδοκίες, αλλά με την τιμή αν είναι κάτω των 50 δολαρίων, δεν θα με εξέπληττε αν τελικά η απόδοση ήταν μέτρια. Μερικές φίλες που το αγόρασαν μου είπαν για τη δύναμή του. Με προειδοποίησαν μάλιστα, πριν το χρησιμοποιήσω να έχω προνοήσει εκείνη την ημέρα για λίγες υποχρεώσεις, να έχω ενυδατωθεί σωστά και να κάνω μερικές διατάσεις. Πίστευα ότι απλώς υπερβάλλουν».

Για να το χρησιμοποιήσει με άνεση, επέλεξε μία μέρα που τα παιδιά της είχαν σχολείο, ενώ περίμενε δύο ώρες μέχρι να φορτίσει πλήρως. «Το έβαλα στην πρίζα και διάβαζα ιστορίες ερωτικού περιεχομένου όσο ήμουν στην αναμονή. Έπρεπε να πάρω τα παιδιά από το σχολείο σε λίγες ώρες και δεν είχα πολύ χρόνο για προετοιμασίες και αναμονή – ναι, καλώς ήλθες στη μητρότητα».

Τελικά, η συσκευή φόρτισε και εκείνη ήταν έτοιμη. «Ξεκίνησα στη χαμηλή ταχύτητα, αλλά δεν ένιωθα πολλά. Έτσι ανέβασα στο επίπεδο 5 ή 5 και άναψα και το κουμπί για το G-spot ή τουλάχιστον έτσι νομίζω, επειδή αμέσως έπαθα black out. Τα πόδια μου τεντώθηκαν, όπως βλέπουμε τις κατσίκες που λιποθυμούν όταν τρομάζουν. Προσπάθησα να το κλείσω, αλλά κατέληξα να πατάω τα κουμπιά σαν μανιακή, ανεβάζοντας κι άλλο την ένταση. Είμαι σίγουρη ότι πετάχτηκα από το στρώμα. Έζησα έναν οργασμό χωρίς τέλος.

Είμαι σίγουρη ότι η ψυχή μου έφυγε από το σώμα μου και ο Θεός ο ίδιος μου είπε ‘Δεν είναι ακόμα η ώρα σου. Γύρνα πίσω στο μικρό ροζ φωτάκι’. Ποτέ πριν δεν είχα τελειώσει έτσι. Επέστρεψα όταν κατάφερα να το βγάλω από μέσα μου και να το πετάξω στην άκρη του κρεβατιού. Εκείνο συνέχισε να δονείται χαρούμενο. Έτρεμα για περίπου 5 με 10 λεπτά μετά. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, αν και το ήθελα. Κοιτούσα το ταβάνι ζαλισμένη, προσπαθώντας να θυμηθώ ποια είμαι, τι μέρα έχουμε και ποια χρονιά.

Όταν κατάφερα να σηκωθώ για να καθαρίσω, συνειδητοποίησα ότι είχα χτυπήσει λίγο την πλάτη μου. Κούτσαινα μέχρι και 4 ώρες μετά – τελικά, χρειάζονταν περισσότερες διατάσεις. Εν κατακλείδι, όχι μόνο ανταποκρίθηκε, αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ενυδατωθείτε, σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε τίποτα να κάνετε μετά ή δεν θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την υπόλοιπη μέρα και -για το Θεό- κάντε διατάσεις σαν να ετοιμάζεστε να τρέξετε μαραθώνιο».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024