Η Λίτσα Πατέρα «εισέβαλε» στο Καλό Μεσημέρακι – Τι είπε για τον Γιώργο Λιάγκα
Η ανατρεπτική είσοδος της Λίτσας Πατέρα στο Καλό Μεσημεράκι και η ατάκα για το μέλλον του "Πρωινού"
Το μεσημέρι της Τρίτης μία έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά, καθώς στο Καλό Μεσημεράκι “εισέβαλε” η Λίτσα Πατέρα.
Η αστρολόγος μίλησε για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.
«Είμαι 31 χρόνια στην τηλεόραση. Είναι μια πολύ ωραία διαδρομή, μια πολύ ωραία πορεία. Πριν γίνει η τηλεόραση είχα αρχίσει ραδιόφωνο και την Πρωτοχρονιά που έμπαινε το 1990 έγινε η τηλεόραση και ξεκίνησα εκεί», δήλωσε αρχικά.
Για τον Γιώργο Λιάγκα και το μέλλον της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», η Λίτσα Πατέρα ανέφερε πως θα συνεχίσει και του χρόνου.
«Γύρισε ο άσωτος υιός. Έχω μια αδυναμία στον Γιώργο. Πιστεύω και στον άνδρα γενικότερα. Νομίζω ήταν σωστή η κίνηση της επιστροφής του. Όταν μου το είπαν για τον Γιώργο, είπα αμέσως ναι. Νομίζω θα είναι και του χρόνου».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
- Ισραήλ: «Βαθιά ανησυχία» από Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία για σχέδιο διεύρυνσης της θανατική ποινής
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Σχέδιο για Αγιο Φως κανονικά το Πάσχα
- Λάρισα: 78χρονος απείλησε οδηγό λεωφορείου με οπλισμένο ψαροντούφεκο
- Γιορτή σήμερα 30 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]
- Περισσότερους από 1.200 νεκρούς θρηνεί ο Λίβανος – Το Ισραήλ κινείται για την κατοχή του νοτίου μέρους της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442