ΗΠΑ-Ρωσία: Στην Ισλανδία για να «σπάσουν τον πάγο» Μπλίνκεν-Λαβρόφ
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, και συζήτησαν για την επερχόμενη συνάντησή τους την επόμενη εβδομάδα, στο περιθώριο της υπουργικής συνάντησης του Αρκτικού Συμβουλίου στην Ισλανδία
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, και συζήτησαν για την επερχόμενη συνάντησή τους την επόμενη εβδομάδα, στο περιθώριο της υπουργικής συνάντησης του Αρκτικού Συμβουλίου στην Ισλανδία, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Στη σκιά του νέου «ψυχρού πολέμου» μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας με απελάσεις διπλωματών εκατέρωθεν και επιβολή κυρώσεων, ο Μπλίνκεν επανέλαβε την έκκληση της Ουάσινγκτον, η Μόσχα να αποφυλακίσει άμεσα τους Αμερικανούς που κρατούνται στη Ρωσία και έδωσε στον Λαβρόφ μια σύνοψη της αμερικανικής πολιτικής για την Βόρεια Κορέα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του αμερικανικού ΥΠΕΞ.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.