ΥΠΕΞ: Καταδικάζει την επίθεση με 68 νεκρούς στην Καμπούλ
Καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στην Καμπούλ το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter και εκφράζει την αλληλεγγύη της Ελλάδας στον λαό και την κυβέρνηση του Αφγανιστάν.
Καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στην Καμπούλ το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter και εκφράζει την αλληλεγγύη της Ελλάδας στον λαό και την κυβέρνηση του Αφγανιστάν.
«Εκφράζουμε αποτροπιασμό για την ειδεχθή τρομοκρατική επίθεση κοντά σε σχολείο στην Καμπούλ», αναφέρει. «Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους. Καταδικάζουμε αυτή την αποτρόπαια πράξη βίας και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό και την κυβέρνηση του Αφγανιστάν».
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη ώρα – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας
- Πασχαλινή έξοδος: Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό, Κηφισό, Λεωφόρο Αθηνών και Πειραιά
- Προπονητής στην Τσεχία φωτογράφιζε παίκτριες, καταδικάστηκε, όμως συνέχισε να δουλεύει!
- Μόρνος: Τριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού – Βυθίστηκε ξανά το χωριό Κάλλιο
- Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με την Όλγα Κεφαλογιάννη-Στο επίκεντρο η τουριστική περίοδος
- Αντιπολιτευτικά πυρά για ακρίβεια και σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – «Είμαστε στον βυθό της αγοραστικής δύναμης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442