Super League: Ο ουκρανός Αρανόφσκι στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, ο λευκορώσος Κουλμπάκοφ στην Τούμπα
Ο Γεβγέν Αρανόφσκι ορίστηκε να διευθύνει τον «τελικό» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ενώ ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ θα είναι διαιτητής στο ΠΑΟΚ - Άρης
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να ορίζει στα δύο από τα τρία ματς ξένους ρέφερι.
Πιο συγκεκριμένα, στο πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο ουκρανός Γεβγέν Αρανόφσκι, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός ρέφερι.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ολεκσάντρ Ζιούκοφ, Βαλεντίν Κούτσεφ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης και στο VAR ο πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες.
Ο 44χρονος δεν έχει ξανασφυρίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στο παρελθόν είχε σφυρίξει στο ΠΑΟΚ – Μολ (Βίντι) 0-2 στις 25/10/2018 για το Europa League, αλλά και στο Ελλάδα – Εσθονία 0-1 στις 18/11/2018 για το Nations League.
Φέτος έχει βρεθεί σε μόνο έναν ευρωπαϊκό αγώνα, το Αντβέρπ – ΛΑΣΚ 0-1 για τους ομίλους του Europa League.
Από εκεί και πέρα, ο λευκορώσος Elite διαιτητής Αλεξέι Κουλμπάκοφ θα είναι αυτός που θα σφυρίξει στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη.
Πρόσφατα είχε βρεθεί και στο Άρης – ΑΕΚ 1-3, καθώς επίσης και στο περσινό Άρης – ΑΕΚ 1-4.
Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ντμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα, τέταρτος ο Τζήλος και στο VAR ο ολλανδός Τζόει Κουχ, με τον Παπαδάκη.
Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης ορίστηκε στο Αστέρας – Ολυμπιακός (VAR ο Παπαδόπουλος), ενώ ο Ευαγγέλου θα σφυρίξει το κρίσιμο παιχνίδι της Λάρισας στο Βόλο (VAR ο Φωτιάς) και ο Παπαπέτρου το Λαμία – ΟΦΗ (VAR ο Κουμπαράκης).
Κλείνοντας, ο Γκορτζίλας, που ήταν στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, θα είναι ρέφερι στο Παναιτωλικός – Ατρόμητος με VAR τον Διαμαντόπουλο.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.