Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου αναφέρθηκε, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης, στην μεγάλη στήριξη που παρέχει ο ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αναφέροντας χαρακτηριστικά στο olympiacossfp.gr:
«Είναι μια περίεργη χρονιά λόγω της πανδημίας. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό που σηκώνω ως αρχηγός, μια χρονιά που νιώθω ότι η ομάδα έχει φοβερή χημεία μεταξύ της και μέσα και έξω από νερό. Είναι η πρώτη χρονιά που πηγαίνουμε με τόσο νεανικό ρόστερ και μόνο με Ελληνίδες. Λέγαμε από την αρχή ότι θα το πάρουμε παρά τις αντιξοότητες και το πήραμε.
Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω, χωρίς τη στήριξη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης μας δεν θα είχαμε φτάσει στο πιο ψηλό σκαλί της Ευρώπης. Θέλουμε να το αφιερώσουμε στον ηγέτη του Ολυμπιακού και στη διοίκηση που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και ειδικά φέτος με την απόφαση να συμμετέχουμε στην Ευρώπη.
Είμαι πολύ υπερήφανη για όλη την ομάδα, τις συμπαίκτριες τους προπονητές και το επιτελείο. Ακόμα είμαστε σε κατάσταση σοκ. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο και χαίρομαι γιατί κάναμε υπερήφανους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και όλη την Ελλάδα».
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
Στα 38 του χρόνια, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ενισχύει το επιτελείο του με τον δρα Μαρκ Κόβατς, στοχεύοντας να ανταγωνιστεί ξανά τους Σίνερ και Αλκαράθ και να γράψει ιστορία στο Australian Open 2026
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά δεν μπορεί να φέρει διαιτητές από Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Πορτογαλία. Από την Premier League δεν έρχονταν ποτέ