Μια ανάρτηση-γροθιά στην ψυχή πραγματοποίησε ο Γιώργος Κοψιδάς στο Instagram ενόψει του Πάσχα και του εθίμου που υπάρχει να σουβλίζονται αμνοερίφια την Κυριακή μετά την Ανάσταση.
Ο ηθοποιός και πρώην Survivor, ο οποίος είναι vegan και το διατήρησε και μέσα στο reality επιβίωσης παρά την πείνα και τις αντίξοες συνθήκες, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μωρό κατσικάκι το οποίο είχε ζωγραφισμένο στο κορμί του ένα νούμερο, προφανώς της σφαγής του και έστειλε το δικό του μήνυμα.
«Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο… είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας