Άρης : Θέλει νίκη επί της ΑΕΚ που θα τον στείλει Ευρώπη
Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κερδίσουν στο σημερινό (15:00) παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να αποκτήσουν ξεκάθαρο προβάδισμα για τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αλλά και για τη δεύτερη θέση.
Ο Άρης ψάχνει την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη στα πλέι οφ στο σημερινό (15.00) εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αποτέλεσμα που θα δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και της δεύτερης θέσης.
Ανάλογα, μάλιστα, με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, είναι πιθανόν ο Άρης να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την διαφορά από τους διώκτες του.
Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1, χωρίς πάντως να έχει αποφασίσει για συγκεκριμένες θέσεις. Ενας εκ των Μάνου η Μανσίνι θα αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης ενώ ο Σίλβα είναι ο βασικός υποψήφιος για την δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.
Αντίθετα, δεν αναμένονται εκπλήξεις,σε οτι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Σάκιτς στο αριστερό, ενώ Ρόουζ και Δεληζήσης θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Τζέγκο και Σάσα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Γκάμα αριστερά στη μεσαία γραμμή και ο Μπερτόλιο σε ρόλο επιτελικού μέσου.
Το τελευταίο επεισόδιο στη διαμάχη του Ουκρανού αθλητή με τη ΔΟΕ παίχθηκε το πρωϊ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό του από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Bad Bunny, από τα courts του τένις μέχρι τη σκηνή του Super Bowl, μιλούν την ίδια γλώσσα: αυτή της επιτυχίας, της επιρροής και της νέας εποχής