Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Play Off : Δεσπόζει το ντέρμπι των αιωνίων στην 3η αγωνιστική

Play Off : Δεσπόζει το ντέρμπι των αιωνίων στην 3η αγωνιστική

Ο Ολυμπιακός περιμένει τη μαθηματική στέψη του στην έδρα του, ενώ ο Παναθηναϊκός αναζητά το καθοριστικό βήμα για την επιστροφή στην Ευρώπη. Άρης – ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι πριν το μεγάλο παιχνίδι.

Εξελίξεις ενδέχεται να κρύβει η τρίτη αγωνιστική των Play Off, εκτός από το δεδομένο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα τρία παιχνίδια της.

Η δράση αρχίζει στις 15:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ. Ο Άρης θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η Ένωση αναζητά το διπλό για να επανακάμψει στην τετράδα που πιθανότατα οδηγεί στα προκριματικά του Europa League.

Έπειτα, η προσοχή θα στραφεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, με τον Αστέρα να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στις 17:00. Οι Αρκάδες θα εξαντλήσουν τις τελευταίες ελπίδες του για να προλάβουν τις ευρωπαϊκές θέσεις και οι «ασπρόμαυροι» να δώσουν συνέχεια στον νικηφόρο ημιτελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ, ξεπερνώντας την μίνι αγωνιστική κρίσης.

Τέλος, όλα τα βλέμματα στρέφονται στις 19:30 στο «Καραϊσκάκης», στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός έχει την πιθανότητα να στεφθεί πρωταθλητής και μαθητικά, αν νικήσει αυτός και νωρίτερα ο Άρης δεν τα καταφέρει. Επίσης, ζητά άτυπη ρεβάνς για το «σπάσιμο» του αήττητου στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Παναθηναϊκός ξέρει πως αν περάσει αλώβητος από το Φάληρο, θα έχει πραγματοποιήσει καθοριστικό βήμα για την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024