Ιωάννης Παπαζήσης – Βανέσσα Αδαμοπούλου: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους
Τίτλους τέλους μετά από 15 χρόνια σχέσης και κοινής πορείας, αποφάσισε να ρίξει το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz και να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.
Χώρισαν μετά από 15 χρόνια σχέσης και κοινής πορείας, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.
Ο λόγος για τον Ιωάννη Παπαζήση και την Βανέσσα Αδαμοπούλου, οι οποίοι από ό,τι φαίνεται ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή τους πια.
Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες χώρισαν τον προηγούμενο Νοέμβριο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου ζουν χωριστά του τελευταίους μήνες, με την τραγουδίστρια να παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα και τον ηθοποιό να έχει νοικιάσει το δικό του διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.
Μπορεί ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια να έχουν χαράξει διαφορετική πορεία και να μην μένουν πλέον μαζί, όμως αυτό που πάντα θα τους ενώνει και θα αποτελεί μοναδική προτεραιότητα είναι ο 6 χρόνων γιος τους.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Το ζευγάρι ουδέποτε απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή, αντιθέτως, όλα αυτά τα χρόνια κρατούσαν την ιδιωτική τους ζωή όσο πιο μακριά γινόταν από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις δημόσιες εξόδους και εμφανίσεις, ειδικότερα εκεί που ήξεραν ότι θα υπήρχαν κάμερες και φωτογράφοι.
Η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή». Εκείνος υποδύθηκε τον φαντάρο κι εκείνη ερμήνευσε το τραγούδι για το soundtrack του φιλμ «Πάνω στην τρέλα μου».
Το ειδύλλιό τους δεν άργησε να αποκαλυφθεί και χρόνια μετά, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)



































































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442