Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαίρη Συνατσάκη: To υπέροχο δωμάτιο-ντουλάπα που θα ζηλέψεις

Μαίρη Συνατσάκη: To υπέροχο δωμάτιο-ντουλάπα που θα ζηλέψεις

«Αγαπώ όλα όσα συμβαίνουν σε αυτό εδώ το δωμάτιο» δηλώνει η Μαίρη Συνατσάκη και μας ξεναγεί στο νέο, εντυπωσιακό dressing room της

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Μαίρη Συνατσάκη αντιμετώπισε μια πολύ δύσκολη κατάσταση: Τη διάρρηξη του σπιτιού της στο κέντρο της Αθήνας και το χάος που άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Έτσι, πήρε τη μεγάλη και δύσκολη απόφαση να μετακομίσει.

Παρόλο που η έχει αναφερθεί πολλές φορές στην αγάπη της για το κέντρο, η ανασφάλεια και ο φόβος δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει να μένει εκεί, με αποτέλεσμα να μαζέψει ξανά τα πράγματά της σε κούτες για να της αδειάσει σε έναν νέο χώρο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Τώρα, το νέο της σπίτι είναι πλέον πλήρως εξοπλισμένο και διακοσμημένο, οπότε η όμορφη Μαίρη αποφάσισε να μας κάνει ένα τουρ σε όλα του τα δωμάτια με βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Tα δωμάτια που ξεχώρισαν

Την παρουσιάστρια, όπως η ίδια αποκάλυψε, βοήθησε στη μεταμόρφωση του σπιτιού της η σκηνογράφος Μαρία Φιλίππου, στενή συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά και γνωστή από τις δουλειές της στο θέατρο.

Μάλιστα η ίδια μέσα από το κανάλι της στο YouTube μας έδειξε πώς το έχει διακόσμηση και νιώθει ιδιαίτερα περήφανη τόσο για την υπέροχη κουζίνα της όσο και το dressing room της.

Στο βίντεο η παρουσιάστρια δείχνει πώς με μερικά απλά τιπς και αλλαγές μεταμόρφωσε τελείως την κουζίνα του σπιτιού.

Η κουζίνα είχε αυτό το γνωστό καφέ χρώμα στα ντουλάπια, ωστόσο η Μαίρη Συνατσάκη με τη Μαρία Φιλίππου αποφάσισαν να τη βάψουν σε ένα ουδέτερο χρώμα, να κάνουν μια διακριτική διχρωμία και να βρουν έναν απλό τρόπο για να ενοποιήσουν πιο όμορφα το παρκέ με το πλακάκι που είχε η κουζίνα.

Δεύτερη στάση στο δωμάτιο της, γκαρνταρόμπα.

«Αγαπώ όλα όσα συμβαίνουν σε αυτό εδώ το δωμάτιο. Έχω ανοίξει τις ντουλάπες…», είπε μπαίνοντας σε αυτό το μαγικό δωμάτιο.

Πραγματικά είναι εντυπωσιακό, με ντουλάπες για τα παπούτσια και έναν μεγάλο κίτρινο καθρέφτη εμπνευσμένο από έναν αντίστοιχο καθρέφτη της γνωστής influencer Κιάρα Φεράνι.

Και για το δωμάτιο αυτό, η παρουσιάστρια προσφέρει άπλετα τιπς.

Η Μαίρη Συνατσάκη έμενε σε ένα όμορφο χρωματιστό σπίτι, από το οποίο μετακόμισε μέσα στις γιορτές. Και μέσα σε σύντομο διάστημα φαίνεται ότι έχει φτιάξει το όμορφο δικό της καταφύγιο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που δημιούργησε η Μαίρη Συνατσάκη με το οποίο μας ξενάγησε στο νέο της σπίτι:

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024