Παπαδοπούλου (ΕΛΑΣ): Σε πανικό ΝΔ και Γεωργιάδης – Ανίερο να κουνούν το δάχτυλο για εντιμότητα ενώ είναι μέσα στα σκάνδαλα
«ΝΔ και Γεωργιάδης αναφέρονται στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης ανάλογα με το πώς ανταποκρίνονται σε αυτά που πιστεύουν», τονίζει η αναπλ. εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Άννα Παπαδοπούλου και υπενθυμίζει πως πριν λίγο καιρό ο Γεωργιάδης «έλεγε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας από τους πιο λαμπερούς πολιτικούς της γενιάς του»
«Ανίερο να κουνούν το δάχτυλο για εντιμότητα αυτοί που είναι μέσα στα σκάνδαλα», τόνισε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Άννα Παπαδοπούλου, απαντώντας στα «μυθεύματα» Γεωργιάδη κατά του Αλέξη Τσίπρα, τα οποία «μάζεψε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Υγείας ανέσυρε παλιές, «έωλες κατηγορίες του Σταύρου Κοντονή» εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, με την κυρία Παπαδοπούλου να υπογραμμίζει πως ΝΔ και Γεωργιάδης διακατέχονται από πανικό.
Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Συμπαράταξης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, κατ’αρχήν, ξεκαθάρισε πως «είχαν διερευνηθεί αυτά που είπε ο κ. Κοντονής, με αυτεπάγγελτη έρευνα από τη Δικαιοσύνη και η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο», ενώ επισήμανε πως η Νέα Δημοκρατία και ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρονται στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης «ανάλογα με το πώς τους αρέσουν και πώς ανταποκρίνονται σε αυτά που πιστεύουν».
Επιπλέον, υπενθύμισε η Άννα Παπαδοπούλου, «πριν λίγο καιρό ο κ. Γεωργιάδης ήταν αυτός που έλεγε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας από τους πιο λαμπερούς πολιτικούς της γενιάς του».
«Έξω στην ελληνική κοινωνία, αν για κάτι διακρίνεται ο Αλέξης Τσίπρας είναι για την εντιμότητά του», τόνισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ και υπογράμμισε πως «αυτού του είδους οι τοποθετήσεις του κυρίου Γεωργιάδη δείχνουν τον πανικό τους, διότι εδώ έχουμε να αντιπαρατεθούμε με μία κυβέρνηση σκανδάλων και διαφθοράς με 44 στελέχη της εμπλεκόμενα», όπως αναδείχθηκε και στη χθεσινή Συνέντευξη Τύπου της Συμπαράταξης.
Για να καταλήξει χαρακτηριστικά: «Να κουνούν το δάχτυλο για εντιμότητα αυτοί που είναι μέσα στα σκάνδαλα είναι ανίερο».
- Το άτομο που έδωσε την εντολή για το χτύπημα με τη χειροβομβίδα αναζητά η Αστυνομία – Στις 2.500€ η αμοιβή του Αιγύπτιου
- Από το δείπνο των Ανταποκριτών στο Truth Social: Ο Τραμπ μιλάει ξανά για τρίτη υποψηφιότητα στις προεδρικές
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Primark: Μειώνει τις τιμές για να απαντήσει σε Shein και Temu
- Πώς βρέθηκαν τα ρούχα της Σαρλίζ Θερόν στο πλατό του Memento
- Κοζάνη: Ένας τραυματίας από τη φωτιά – Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Λίβανος: Οι συνεχιζόμενες επιχειρήσεις του Ισραήλ στα νότια εμποδίζουν την ανάπτυξη του στρατού της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442