Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Αργυρόπουλος: Σπάνιες φωτογραφίες για τα γενέθλιά του

Δημήτρης Αργυρόπουλος: Σπάνιες φωτογραφίες για τα γενέθλιά του

Ο Άρης και ο Νικήτας Αργυρόπουλος δημοσίευσαν φωτογραφίες με τον πατέρα τους, Δημήτρη που δεν τις είχαμε δει ποτέ έως τώρα

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στις 27 Μαρτίου γιόρτασε τα 51α του γενέθλια και οι γιοί του του ευχήθηκαν με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος είναι ένας γοητευτικός άντρας, αλλά και ένας τρυφερός μπαμπάς, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο γιους του, τους οποίους απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Μπακοδήμου και με την οποία έχει άριστες σχέσεις!

Ανήμερα των γενεθλίων του δέχθηκε τις πιο θερμές ευχές από φίλους, συγγενείς και ανθρώπους που τον γνωρίζουν προσωπικά και τον εκτιμούν.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να του ευχηθούν «χρόνια πολλά» ήταν οι δυο γιοι του Νικήτας και Άρης Αργυρόπουλος που πόσταραν σε stories προσωπικές φωτογραφίες του πατέρα τους από το παρελθόν!

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης και ο Νικήτας έχουν ένα χρόνο διαφορά και υπηρετούν τη μαμά πατρίδα και απολύονται τον Σεπτέμβρη!

Η Μαρία Μπακοδήμου όταν είχαν μπει στο στρατό τα παιδιά της είχε πει:

«Είναι διαφορετικό να πηγαίνει το παιδί σου να σπουδάσει και αλλιώς όταν πάνε στο στρατό. Η συγκίνηση που ένιωσα δεν συγκρίνεται… Ίσως επειδή είμαστε παραδοσιακή ότι πάνε να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα… Εγώ και ο μπαμπάς τους κλαίγαμε πολύ… Δεν πήγαμε να τους ψωνίσουμε, πήγαν μόνοι τους… Πήγαμε με τον Δημήτρη να τους δούμε όταν παρουσιάστηκαν… και ήταν συγκινητικό πάρα πολύ».

Τα δυο αδέρφια υπηρετούν ακόμα τη μαμά πατρίδα, αλλά δεν ήταν δυνατόν να ξεχάσουν τα γενέθλια του πατέρα τους και ανήρτησαν φωτογραφίες του από το παρελθόν που δεν τις είχαμε δει ποτέ.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024