Άγριες Μέλισσες : Happy ending με γάμο για την Ελένη
Φαίνεται πως η σειρά αποφάσισε να μας κάνει επιτέλους να χαμογελάσουμε
Μετά από τα πολλά βάσανα και τα μαρτύρια που έχει περάσει στις Άγριες Μέλισσες, έρχεται η ώρα που η Ελένη θα χαμογελάσει ξανά και θα ντυθεί νύφη για δεύτερη φορά, ωστόσο αυτή τη φορά θα είναι χαρούμενη.
Η Ελένη συνεχίζει να δίνει μάχη προκειμένου να πληρώσει ο Βόσκαρης για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Παρότι η δολοφονία της Μαδούρου στις Άγριες Μέλισσες τη συγκλόνισε, η ίδια αποφασίζει να μην το βάλει κάτω, αλλά να καταφέρει να βάλει τον Βόσκαρη στη φυλακή και να δικαιώσει όλες τις γυναίκες που μαρτύρησαν στα χέρια του.
Ωστόσο, ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν στη ζωή τους. Ο δάσκαλος, που στέκεται όλο αυτό το διάστημα στις Άγριες Μέλισσες στο πλευρό της σαν βράχος, θέλει πια να κάνει την Ελένη σύζυγό του, αφού αυτή είναι η επιθυμία και των δύο από τότε που ήταν ακόμη παιδιά.
Ωστόσο, ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν στη ζωή τους. Ο δάσκαλος, που στέκεται όλο αυτό το διάστημα στις Άγριες Μέλισσες στο πλευρό της σαν βράχος, θέλει πια να κάνει την Ελένη σύζυγό του, αφού αυτή είναι η επιθυμία και των δύο από τότε που ήταν ακόμη παιδιά.
Η Δρόσω και η Ασημίνα στέκονται στο πλευρό της αδελφής τους, καθώς για πρώτη φορά μετά από καιρό χαμογελάει ξανά.
Για πόσο θα κρατήσει η ανακωχή με τους Σεβαστούς και οι ανέμελες στιγμές στις Άγριες Μέλισσες;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]
- Περισσότερους από 1.200 νεκρούς θρηνεί ο Λίβανος – Το Ισραήλ κινείται για την κατοχή του νοτίου μέρους της χώρας
- Σφοδρές αντιδράσεις για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο
- Το Ιράν «στέκεται» στον πόλεμο με όπλο την «οικονομία της αντίστασης»
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… έγινε γήπεδο! (pics)
- Τι είναι το E-3 Sentry AWACS, το εναέριο κέντρο επιχειρήσεων που χτυπήθηκε από το Ιράν
- Σοκαριστικό βίντεο με τον 16χρονο μαχαιρωμένο στο Αγρίνιο – Οι δραματικές στιγμές μετά το αιματηρό επεισόδιο
- Σε συμπληγάδες τα εργοστάσια στη Γαλλία – Αύξηση 30% στα λουκέτα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-136x85.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442