Η ΑΕΚ θα αποκτήσει δεξί μπακ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο όπως όλα δείχνουν ενώ ο Παναγιώτης Κονέ φέρεται να έχει εντοπίσει τον εκλεκτό.
Σύμφωνα με την «Ώρα» ο παίκτης είναι προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης και οι εξελίξεις θα… τρέξουν την ερχόμενη εβδομάδα αμέσως μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ο Κονέ έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις σύμφωνα με το δημοσίευμα ωστόσο κατέληξε στον έναν από τους δύο και η τελική κίνηση θα γίνει από Δευτέρα αφού τώρα όλοι στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν στρέψει την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.
Η Ρεάλ επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 (58’πεν. Εμπαμπέ και 65′ Ασένσιο) επί της Λεβάντε, ωστόσο οι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα και κούνησαν λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ!
LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Μπέρνλι για την 22η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει το μομέντουμ και αυτό το απέδειξε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία νίκησε με 2-0 τη Σίτι σε παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει έρθει ακόμα και 5-0 - Ντεμπούτο με νίκη για τον Μίκαελ Κάρικ.