Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Σπύρος Ρισβάνης ύστερα από 3,5 χρόνια στο Περιστέρι.
Ο 26χρονος αμυντικός είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 αλλά η εταιρεία μάνατζερ που τον εκπροσωπεί αγόρασε τα δικαιώματά του από την ομάδα και έτσι έμεινε ελεύθερος.
Έτσι και ο Ατρόμητος βγήκε κερδισμένος αφού πήρε χρήματα για παίκτη που σε λίγους μήνες θα έχανε τζάμπα αλλά και ο Ρισβάνης μπορεί πλέον να υπογράψει στην επόμενη ομάδα του που όπως όλα δείχνουν θα είναι η Ανόρθωση με την οποία έχει έρθει σε συμφωνία εδώ και μέρες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).