«Πυροβολεί» ασταμάτητα ο Ελ Αραμπί : 11 γκολ σε 11 παιχνίδια! (vids)
Ο Μαροκινός επιθετικός με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΛ έφτασε τα 11 τέρματα σε 11 ματς στο φετινό πρωτάθλημα – Είχε χάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό λόγω κορωνοϊού – Δύο χατ τρικ κόντρα σε Ατρόμητο και Βόλο.
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 5-1 την ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκλεισε με εμφατικό τρόπο το 2020. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν σμπαράλια την άμυνα των Θεσσαλών και πέτυχαν την 10η νίκη τους σε 12 παιχνίδια (2 ισοπαλίες).
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν για μια ακόμα φορά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός στο 40’ έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό και στο 88’ διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Ο Αφρικανός στράικερ «πυροβολεί» ασταμάτητα στο φετινό πρωτάθλημα και με τα δύο που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΛ έφτασε τα 11 γκολ σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Ο Ελ Αραμπί, που είχε χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό λόγω κορωνοϊού, είχε σκοράρει τρία γκολ στο 4-0 επί του Ατρομήτου, τρία γκολ στο 4-1 επί του Βόλου και από ένα κόντρα σε Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία. Σήμερα, έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα του Μπάγιτς και έφτασε τα 11 γκολ.
Ο έμπειρος στράικερ βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, έχοντας διαφορά τριών γκολ από τον Χερόνιμο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης που ακολουθεί και διαφορά πέντε γκολ από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που είναι στην τρίτη θέση. Ο Ελ Αραμπί έχει κάνει… σμπαράλια τις αντίπαλες άμυνες και οδηγεί τον Ολυμπιακό με μαθηματική ακρίβεια σε ένα ακόμα πρωτάθλημα…
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης, μίλησε για τον τελικό του Betsson Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό και στάθηκε στο μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα του παίζοντας απέναντι στους νταμπλούχους.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ράφα Μπενίτεθ εξέφρασε την αντίρρησή του για την αύξηση των ομάδων του Μουντιάλ, εξηγώντας πως το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστής είναι ήδη πολύ επιβαρυμένο.
Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 από το Παγκρήτιο στάδιο την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ εν όψει του Betsson Super Cup (3/1/2026, 17:00).