Το σχέδιο του για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καταστρώνει ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός προπονητής ξέρει καλά το «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά θα το επισκεφτεί για πρώτη φορά ως προπονητής και ψάχνει τη συνταγή για το «διπλό» του ΠΑΟΚ.
Ο Γκαρσία σκέφτεται να διατηρήσει το σύστημα 4-3-3, αφού εκτιμά ότι ταιριάζει στις ανάγκες του παιχνιδιού. Διότι ο Άρης έχει ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς και ο Γκαρσία κρίνει απαραίτητο τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής.
Η μεταβολή που συντελείται στην εστία θα συνεχιστεί, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να παίρνει τη θέση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Άλλωστε ο Σέρβος έχει κάκιστη παράδοση στο «Βικελίδης», έχοντας δεχτεί 11 γκολ σε δύο αναμετρήσεις στην έδρα του Άρη.
Οι Βαρέλα και Ίνγκασον θα παίξουν δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ο Ουαγκέ θα είναι ο δεξιός μπακ και ο Γιαννούλης ο αριστερός μπακ. Σβαμπ, Τσιγγάρας και Αουγκούστο θα αποτελέσουν την τριάδα της μεσαίας γραμμής, οι Ζίβκοβιτς και Τζόλης θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Σβιντέρσκι ο μοναδικός προωθημένος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τα νεότερα σχετικά με την αποθεραπεία του Μόντε Μόρις, εκφράζοντας αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Τι είπε για Φαλ, ΜακΚίσικ.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.
Η Εθνική μας ομάδα διέλυσε με 20-8 την Τουρκία και συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μπαίνοντας με το δεξί και στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα του Προμηθέα επικρατώντας με 91-87 και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα παίρνοντας τεράστια βαθμολογική ανάσα.