Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Superleague : Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, δοκιμάζονται εκτός έδρας Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Superleague : Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, δοκιμάζονται εκτός έδρας Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Η 12η αγωνιστική της Superleague συνεχίζεται σήμερα με το μεγάλο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει, ενώ ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας και η ΑΕΚ στη Σμύρνη κόντρα στον Απόλλωνα.

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ (19:30) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής για την 12η αγωνιστική της Superleague.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου (23 β.) ψάχνει τη νίκη για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» (24 β.) θέλει να διατηρήσει το φετινό αήττητο στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Ροζ, με τους Τζέγκο και Σάκιτς να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να υπολογίζονται κανονικά. Από την άλλη, ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Βιεϊρίνια και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ εκτός έμεινε για ακόμα ένα ματς ο Μπίσεσβαρ.

Το πρώτο ματς χρονικά της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στη Λαμία και τον Ολυμπιακό (15:00). Οι «ερυθρόλευκοι», που είναι πρώτοι και αήττητοι στο πρωτάθλημα, δοκιμάζονται στην έδρα της τοπικής ομάδας και αναζητούν ακόμη μία νίκη ώστε να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο εξ αναβολής ντέρμπι με την ΑΕΚ (16/12) στο ΟΑΚΑ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έχει μυϊκό πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Ρούμπεν Βινάγκρε. Οι Καμαρά, Μπρούμα και Εμβιλά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Από την άλλη η Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς και είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη φέτος στη Superleague.

Εκτός έδρας δοκιμασία έχει σήμερα και η ΑΕΚ, η οποία αγωνίζεται στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης (17:15). Η Ένωση (19 β.) ψάχνει αντίδραση μετά τις τρεις διαδοχικές της ήττες από Μπράγκα, Παναθηναϊκό και Λέστερ, με τον Μάσιμο Καρέρα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσιάρου. Η ομάδα της Σμύρνης είναι στην 11η θέση με 9 βαθμούς και προέρχεται από τη νίκη στο Ηράκλειο με 2-0 επί του ΟΦΗ.

Τέλος, ο Βόλος υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17:15), με τους γηπεδούχους (14 β.) να έχουν δύο ισοπαλίες στα τρία τελευταία ματς, ενώ οι Αγρινιώτες (7 β.) προέρχονται από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (2-1 επί της ΑΕΛ).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Λαμία – Ολυμπιακός 15:00

Βόλος – Παναιτωλικός 17:15

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 17:15

Άρης – ΠΑΟΚ 19:30

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024