Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν απολαυστικός το Νοέμβρη και αναδείχθηκε επάξια ο ποδοσφαιριστής του μήνα στην Premier League.
Ο Πορτογάλος ήταν με διαφορά ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ήταν εκείνος που κατάφερε να την επαναφέρει κοντά στην τετράδα, έχοντας σε τέσσερις αγώνες τέσσερα γκολ και μία ασίστ.
Χωρίς αμφιβολία, ο Φερνάντες είναι ο άνθρωπος που έχει αλλάξει την εικόνα ολόκληρης της ομάδας από την ημέρα που έγινε και επίσημα ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Introducing your @EASPORTSFIFA Player of the Month for November…
Στην κακή άμυνα που έπαιξε η Εθνική μας απέναντι στην Ουγγαρία στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό κι έδωσε «σύνθημα» ανασύνταξης ενόψει μικρού τελικού.