Τραυματίας αποχώρησε από την Τούμπα ο Ροντρίγκο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ αντικαταστάθηκε από τον Ουαγκέ στο 23′ του παιχνιδιού με τον Αστέρα, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο.
Ο Σοάρες θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου το ιατρικό επιτελείο να εξετάζει τη ζημιά.
Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ο Σοάρες δεν έχει κάτι ανησυχητικό και απλώς αισθάνθηκε το πόδι του βαρύ. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα περιμένουν τον έλεγχο για να μάθουν περισσότερα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε για τα νεότερα σχετικά με την αποθεραπεία του Μόντε Μόρις, εκφράζοντας αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Τι είπε για Φαλ, ΜακΚίσικ.
Η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στην Καρδίτσα και με κορυφαίο τον Φρανκ Μπάρτλεϊ που πέτυχε 30 πόντους, επικράτησε τελικά με 79-71.