Τις επικές μάχες που έδωσε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα όταν αγωνιζόταν στη Γιουβέντους και ο Αργεντινός στη Νάπολι, θυμήθηκε ο Μισέλ Πλατινί.
«Μεγάλο θαυμασμό»
Ο πρώην πρόεδρος της UEFA λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Ντιεγκίτο έκανε ανάρτηση στα social media και αποχαιρέτησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον «Πίμπε Ντ’ Ορο».
«Με τον Ντιέγκο είχαμε βρεθεί πολλές φορές ως αντίπαλοι στο χορτάρι. Είχα μεγάλο θαυμασμό για εκείνον παρότι υπήρχε αντιπαλότητα. Δεν μπορεί να είναι στην κορυφή και οι δύο, να αγωνίζεσαι σε Μουντιάλ για να το κατακτήσεις, να διεκδικείς πρωτάθλημα με τη Γιουβέντους και τη Νάπολι και να μην υπάρχει κόντρα.
Η πρώτη λέξη που έμαθα φτάνοντας στην Ιταλία ήταν η λέξη ‘κόντρα’: ο Μαραντόνα κοντράρεται με τον Πλατινί, ο Πλατινί κοντράρεται με τον Ζίκο… Τη δεκαετία του ’80 ζούσαμε για αυτές τις κόντρες», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της UEFA, συμπληρώνοντας:
«Πάρα πολύ στενοχωρημένος»
«Αυτό το βράδυ είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Υπάρχει η νοσταλγία μιας εποχής που ήταν όμορφη. Πέθανε ο Κρόιφ, πέθανε ο Ντι Στέφανο, πέθανε ο Πούσκας, πάρα πολλοί μεγάλοι παίκτες που σημάδεψαν τα νιάτα μου και τη ζωή μου.
Ερχεται μία ηλικία που βλέπεις όλον αυτόν τον κόσμο να φεύγει από τη ζωή».
Το όνομα του Αθηναίου Άγγελου Ευαγγέλου δεν έπαιξε για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Betsson, όμως δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Γιατί τον επέλεξε ο Λανουά
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ, απέκτησε μεγάλες διαφορές (8-14, 19-29) και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα του Ιωνικού, κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Αυστηρές περικοπές από τον νέο ιδιοκτήτη των Μπλείζερς που απαιτεί νωρίτερα τσεκ άουτ από ξενοδοχεία, μικρά συμβόλαια στους προπονητές, ενώ απαγόρευσε ακόμη και τα δωρεάν μπλουζάκια για τους οπαδούς!
Ο Σέρχιο Κόκε, μίλησε για πρώτη φορά με την αποφυλάκιση του και αναφέρθηκε στη ζωή του, το ποδόσφαιρο, αλλά και στη φυλακή στην οποία κατέληξε για υπόθεση ναρκωτικών. Επίσης αποκάλυψε ότι Netflix ενδιαφέρεται να κάνει την ιστορία του ου ταινία.