Αν και βρέθηκε να χάνει από το 21ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας 4 γκολ σε 20 λεπτά!
Αρχικά, στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τζόλης που μόλις είχε μπει στο ματς εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Ζίβκοβιτς έκανε το σουτ μετά από διώξιμο των Ολλανδών και ο Σβαμπ με προβολή ισοφάρισε.
Στο 56′ ήρθε και η ανατροπή με τον Σβιντέρσκι να βρίσκει τον Σβαμπ, αυτός πάσαρε στον Ζίβκοβιτς κι εκείνος με σουτ έκανε το 2-1.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το δεύτερο γκολ, ήρθε και τρίτο. Σκόρερ ο Τζόλης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ για το 3-1 στο 59′.
Το… κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Ζίβκοβτς στο 67′.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».