Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται ότι αγαπάει τα Χριστούγεννα και θέλησε να τα φέρει στο σπιτικό του λίγο νωρίτερα απ΄ότι συνήθως!
Ο διάσημος παρουσιαστής μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων λίγο νωρίτερα, στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του και το ανακοίνωσε με ένα instastory στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στόλισε ένα πρωτότυπο δέντρο με ξύλινα πολύχρωμα στολίδια και φωτάκια και έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε: «Εμείς σήμερα στολίσαμε! Με τόσα που ακούμε, έχουμε ανάγκη από χαρά! Χρόνια Πολλά».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας