Την ώρα που η πανδημία του κοροναϊού, σαρώνει τη χώρα, κάποιοι προκαλούν, αδιαφορώντας για την ανάγκη τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς του φονικού ιού.
Ο λόγος για πολίτες στα Γιαννιτσά, που χθες – ημέρα που σημειώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων (667) – αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους της πόλης και έκαναν παρέλαση, κρατώντας ελληνικές σημαίες, υπό τους ήχους εμβατηρίων, λες και δεν υπάρχει πανδημία.
Σημειώνεται ότι ο νομός παρουσιάζει εδώ και καιρό, μεγάλη επιδημιολογική επιβάρυνση. Ωστόσο -όπως φαίνεται και στο βίντεο, κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας