Σε… ρυθμούς Europa League κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με την Ένωση να αντιμετωπίζει την Πέμπτη (22/10) την Μπράγκα για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.
Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν αύριο το πρωί (21.10) για την Πορτογαλία, με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώνει την αποστολή του ματς.
Ο Εμάνουελ Ινσούα βρίσκεται στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή και μέχρι την τελευταία στιγμή θα δώσει μάχη για να τεθεί στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού.
Ο Μάσιμο Κάρερα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Μιχάλη Μπακάκη και Γιάννης Σαρδέλης, που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία.
Η αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει αύριο στην Πορτογαλία για τον πρώτο αγώνα στους ομίλους του UEFA Europa League ενάντια στην Sporting Club de Braga #scbaek #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #UEL
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.