Καμία τιμωρία δεν θα επιβληθεί στον Τζόρνταν Πίκφορντ για το μαρκάρισμα στον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ που θα αφήσει τον Ολλανδό στα «πιτς» για τους επόμενους επτά μήνες.
Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και τη Λίβερπουλ.
Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον επτά μήνες!
Ο άνθρωπος που θεωρείται υπαίτιος για τον τραυματισμό του Ολλανδού, είναι ο τερματοφύλακας της Έβερτον, Τζόρνταν Πίκφορντ.
Ο Άγγλος τρερματοφύλακας έκανε μια άτσαλη έξοδο με τα πόδια, έχοντας ως αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου κεντρικού αμυντικού.
Ωστόσο όπως ανακοίνωσε η αγγλική ομοσπονδία, ο διεθνής τερματοφύλακας των «τριών λιονταριών» δεν θα τιμωρηθεί, καθώς οι υπεύθυνοι της διαιτησίας θεώρησαν πως το μαρκάρισμα δεν άξιζε κόκκινη κάρτα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.