Παναθηναϊκός : Ελπίδες για Σαντ Ρος και Γουάιτ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Μέρος του κανονικού προγράμματος του Παναθηναϊκού ακολούθησαν οι Χάουαρντ Σαντ Ρος και Άαρον Γουάιτ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (09/10, 21:00). Εκτός έμειναν οι Πιερ Τζάκσον και Λευτέρης Μποχωρίδης.
Την προετοιμασία του συνεχίζει ο Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ (09/10, 21:00).
Πιθανότητες να αγωνιστούν στο παιχνίδι έχουν οι Χάουαρντ Σαντ Ρος και Άαρον Γουάιτ οι οποίοι ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος του «τριφυλλιού» στη σημερινή προπόνηση, μετά από αρκετές μέρες, με τον Γιώργο Βόβορα να ελπίζει πως θα τους έχει στη διάθεση του και πάλι.
Ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ και ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν είχαν αγωνιστεί στη πρεμιέρα των Πράσινων κόντρα στη Χίμκι καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών σε αστράγαλο και προσαγωγό αντίστοιχα.
Αντίθετα μηδαμινές ελπίδες να δώσουν το «παρών» έχουν οι Πιερ Τζάκσον και Λευτέρης Μποχωρίδης οι οποίοι και έχουν υποστεί θλάση και έκαναν θεραπεία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.