Τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Αθήνα ο Αντονίτο, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.
Το θέμα είχε «παγώσει» για λίγες μέρες λόγω της απουσίας του Τσάβι Ρόκα στο εξωτερικό για ένα προσωπικό του θέμα.
Ωστόσο όλα δείχνουν πως έχουν πάρει τον δρόμο τους, κάτι που επισημαίνει σήμερα η ιστοσελίδα elpespunte, η οποία ασχολείται με θέματα της Βαγιαδολίδ.
Στο δημοσίευμα τονίζει ότι ο 33χρονος δεξιός μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για τις υπογραφές.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Χόνγκλα αποκτήθηκε από τον Άρη με δανεισμό από τη Γρανάδα έως το καλοκαίρι, όταν και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.