Ιδανικό ξεκίνημα στη φετινή Premier League έκανε η Γουλβς. Οι «λύκοι» πέρασαν από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (0-2) και άρχισαν με το δεξί τη νέα σεζόν.
Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έβαλε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη καθώς με τη συμπλήρωση 6 λεπτών αγώνα, είχε σκοράρει ήδη δύο φορές.
Ο Ποντένσε βρήκε τον Χιμένες στην «καρδιά» της περιοχής, κι αυτός ανενόχλητος με δυνατό πλασέ έκανε το 0-1 μόλις στο 3ο λεπτό.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Νέτο εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Σαΐς με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-2.
Η Γουλβς διατήρησε την κυριαρχική της εικόνα και στο δεύτερο μέρος, συνεχίζοντας
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί προς τα καρέ του Ρούι Πατρίσιο.
Στο 71ο λεπτό, ο Σαΐς σημάδεψε το δοκάρι και στη συνεχεια ο Χιμένες αστόχησε από κοντινή απόσταση
Ο Τραορέ, μετά από εκπληκτική ενέργεια, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ στο 83ο λεπτό, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χιμένες σημάδεψε με κεφαλιά το αριστερό δοκάρι του Ράμσντεϊλ.
Στις καθυστερήσεις, η Σέφιλντ έφτασε κοντά στο γκολ με τον ΜακΜπέρνι να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σαΐς έδιωξε πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).